22 Mayıs 2020 Cuma

Niigata, Japonya

Niigata, Japonya

Niigata

Kurobe ve Niigata arasındaki sahil düz ve çok ilginç değil. Yol boyunca iki kasaba olan Naoetsu ve Teradomari, Sado-ga-shima'da sırasıyla Ogi ve Akadomari'ye feribot limanları olarak hizmet veriyor. Niigata'dan feribotlar Sado-ga-shima ve hatta Hokkaido'ya gider. Kayak mevsiminde insanlar kayak merkezlerine hızlı erişim için kuzey Alpler'e trenle seyahat etmeden önce Niigata'ya uçarlar.

Imayo Tsukasa Sake Bira Fabrikası, Niigata

Başlangıçta 1767 yılında bir han ve sake dükkanı olarak kurulan, ancak Meiji döneminden beri bira üreten Imayo Tsukusa, Niigata'yı nihonshu (sake) ile ünlü yapan yüz kadar uğur birasından biridir. Her gün 20 dakikalık bira turları düzenliyorlar (personel saat 9'dan 4'e kadar), uğruna demleme işlemini açıklıyorlar. Bunu, birden fazla demleme tadabileceğiniz bir tatma oturumu izler. Daha da iyisi, ücretsiz ve önceden (online) rezervasyon yaparsanız, İngilizce konuşan bir personelin size turda katılmasını ayarlayacaklar. Niigata İstasyonu'nun güneyinde 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Niigata Kuzey Kültür Müzesi

Northern Culture Museum

Kamabara Ovası'ndaki Agano Nehri kıyısındaki müze, Niigata İstasyonu'na otobüsle 40 dakikalık mesafededir. Bu eski mülk Edo döneminde, 1930'larda Kaetsu bölgesindeki en büyük arazi sahibi olan Ito ailesi tarafından 8.352 dönümlük çeltik tarlaları, 2.500 dönüm orman ve 2.800'den az kontrol etmeyen 78 gözetmen tarafından kurulmuştur. kiracı. 1887 yılında inşa edilen Ito Konağı, 1946 Kara Reformu Yasası'na kadar nesillerdir. 65 değerli sanat koleksiyonu ile 65 odası, iki restoranı ve kafesi bu müze haline geldi.

Beş çay evi bahçenin farklı bölümlerinde (ikisi daha sonra inşa edilmiştir) ve çok sayıda doğal kaya - çoğunlukla Kyoto'dan - sanatsal olarak havuzun etrafında düzenlenmiştir. Niigata'da turizm danışma bürosundan sizi 40 dakika süren doğru otobüsün yönüne yönlendirmesini isteyin. Taksi 20 dakika sürer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder