29 Ağustos 2020 Cumartesi

Perth Görülecek Yerler

Kuzey Cottesloe, Perth

Kuzey Cottesloe, Perth

Bu, Cottesloe'nin yerel sakinlerin köpeklerini gezdirmek için gittiği (Grant Street'in bir bölümü köpek plajıdır), sabahın erken saatlerinde dalmak için daldığı veya kumda bir gün batımı şarabını paylaştığı daha sessiz bir noktadır. Beton yürüyüş yolu kumlu plaja bakar ve denize bakan sahil konaklarının etkileyici manzarasını sunar. Kıyı resifleri, Grant Caddesi'nin sağına doğru uzanır ve özellikle su sakin olduğundan ve yırtık veya akıntı olmadığından, iyi şnorkelli yüzme sağlar. Acıya neden olan ancak başka bir tehdit oluşturmayan, iğneler olarak bilinen görünmez denizanasına dikkat edin.

Scitech Keşif Merkezi

Etkileşimli bilim ve teknoloji gösterileri, bu mükemmel tesiste her yaştan ziyaretçiyi - özellikle de gençleri - eğitir ve eğlendirir. 100'den fazla uygulamalı genel bilim sergisi ve derinlemesine özellik sergileri var. Günlük bilim ve kukla gösterileri bilimi eğlenceli bir şekilde sunar ve yakın zamanda yenilenen planetaryumdaki uzay gösterileri sizi bilinen Evrenin uzak uçlarına götürürken hayal gücünüzü genişletmelidir. Bir zürafanın kalbinin iki fit uzunluğunda olması da dahil olmak üzere, alanı kaplayan ilginç gerçeklere dikkat edin.

Perth Çarkı

Perth Çarkı

Her biri sekiz kişiyi alan 36 yolcu kapsülüne sahip bu gözlem tekerleği, Swan Nehri yakınlarındaki kıyıdan yaklaşık 160 fit yüksekte, nehir, şehir ve King's Park manzaraları sunuyor. Yolculuk yaklaşık 13 dakika sürer ve tekerlek, şehrin ofis kuleleri yandığında gündüz ve geceye kadar çalışır.

Trigg

Sörfçüler ve yatılılar bu sahili tercih ediyor, Trigg Point ve Trigg Island'dan şeffaf mavi dalgalara biniyor, bazen kumlu dibe çarpıyor. Yüzücüler, Mettams Pool'un sakin günlerde güzel olan şnorkelli yüzme noktasına maskeler takıyor ve kürek çekiyor, ancak şişlik başladığında kaçınılması gerekiyor. Havalı bir kahve mekanı olan Yelo, bölgedeki en iyi kafedir. Okyanustan uzaktaki yolun karşısında, Trigg Bushland Reserve ilginç, asfaltla kaplı çalı yürüyüşleri yapar - sadece yolu ve onun yorumlayıcı tabelasını takip edin. Bu kumsalda bazen güçlü bir sualtı olur ve yüzücüler sorun çıkarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder