3 Aralık 2019 Salı

Ritz-Carlton Şangay Otel

Ritz-Carlton Şangay Otel

Ritz-Carlton Şangay Otel


Ritz-Carlton Şangay Otel Konumu

En yüksek gökdelenler, kuleler ve gözlem güverteleri, panoramik köprüler ve platformlar her zaman dikkat çekiyor. İnsanlara büyük yüksekliklere yükselebilmeleri ve kentsel ya da doğal manzaralar eşliğinde eşsiz manzara keyfi yaşatacakları eşsiz bir fırsat veriyorlar. Büyük gözlem platformları ve yüksek katlı binalar tam anlamıyla her şehirde bulunmaktadır. Özel gözlem kuleleri, doğa rezervleri topraklarında aktif olarak inşa edilmiştir. Bazı mimari yapılar, etkileyici yüksekliği ve benzersiz şekli sayesinde uzun zamandan beri küresel önemi haiz yerler olmuştur. Şangay'ın asıl cazibesi lüks Ritz-Carlton otelidir. Sadece yüksek kaliteli eğlence hayranları tarafından değil, aynı zamanda şehir manzaralarının keyfini çıkarmak isteyenler tarafından da seçiliyor. Bir gökdelenin en üst katlarında, Huangpu Nehri'nin muhteşem manzaraları bulunmaktadır. Birçok oda, zeminden tavana kadar muhteşem pencerelere sahiptir. Burada, şehrin panoramasını büyük bir yükseklikten tadabilirsiniz. Yakınlardaki gökdelenler bile çok küçük görünüyor. Son katlardaki odalar oldukça pahalıdır, ancak tasarruf sahibi konuklar şehrin panoramik manzarasının tadını çıkarabilirler. Otelin en üst katlarından birinde yüksek tavanlı muhteşem yüzme havuzu bulunmaktadır. Dış duvarı tamamen resim penceresi ile değiştirilir. Ayrıca, en üst katlarda çeşitli restoran ve bar bulunmaktadır. Güzel havalarda konuklar çatıda dinlenebilirler. Muhteşem bir izleme platformu var. Konuklar çatıda bir masa ayırtabilir. Ritz-Carlton'un yanında, Şanghay, Oriental Pearl TV Tower'ın ünlü simgesi var. Gezegenin en yüksek TV kulelerinden biridir. Lüks otel konukları, TV kulesine de hayran olma şansına sahip olacaklar. Bu inanılmaz otelde geçirilen bir gün bile yükseklikleri sevenlere çok fazla gösterecektir. 58 katlı, Pudong Ritz-Carlton Şangay'ın bulunduğu bina aşağıdan korkutucu. 39 ila 51. katlardaki 285 odadan birine kadar sallayın ve konforlu yataklar, iPod yuvaları ve çenenizi kesinlikle düşürecek manzaralar bulun.

Ritz-Carlton Şangay Otel


Ritz-Carlton Şangay Otel Yapısı

Büyük spa, gökyüzünde muhteşem bir havuz, 10 terapi odası, fitness merkezi ve jakuzi ile her gün bitmek için ideal bir mekandır. En üst seviyeye çıkan tema, yemek dünyasında devam ediyor, en üstte, çatıdaki tapas ve ham bar Flair ile başlıyor. Sadece bir kat aşağı, Kanton mutfağı Jin Xian'da cızırdamakta ve baştan çıkarmaktadır. İki kat aşağı, Scena eski ülkeye İtalyan yakışıyor ve aynı Sky Lobby katında, Aura Lounge ve Jazz Bar ikindi çayı, içecekler ve hafif
yemekler ile her zaman demirlemeye devam ediyor . Aşağıdan yukarıya veya tam tersi, The Ritz-Carlton Shanghai'da yapılacak bir yemek turu, Pudong, dikey maceraya değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder