13 Mart 2020 Cuma

Saas-Fee, İsviçre

Saas-Fee, İsviçre

Saas-Fee Hakkında

Zermatt'tan daha sessiz ve daha alçak anahtar, aile dostu bir atmosfere sahip araçsız bir dağ tesisi olan Saas-Fee köyüdür. Saas-Fee ayrıca dağdaki yeraltı konutlarında yaşayan vahşi dağlarla yakın ve kişisel olmanızı sağlayan harika bir parkur ağına sahiptir. Saas-Grund'daki geri dönüş yolunun sonunda, konaklamanız boyunca arabanızı terk etmeniz gereken bir otopark bulunmaktadır. Garajda bile, bu yüce (5.871 feet) platoya ulaşma görüşü alçakgönüllü. (Gerçek İsviçre tasarruflu modada, çantalarınızı kaldırım kenarına bırakın ve arabanızı park etmek için gereken sürede sizi almaya gelen bir elektrikli servisi arayın.) Bir gecede Saas-Fee'ta kalıyorsanız, oteliniz size Ücretsiz otobüs seyahati ve bölgedeki turistik yerlere indirimler içeren Citizens Pass; Yaz aylarında, iki gece veya daha uzun bir süre de çoğu teleferikte ücretsiz seyahat edinmenizi sağlar. Ayrıca giriş ücretleri, dağ rehberleri, park ücretleri ve daha fazlası için daha da düşük indirimler için bir Saaspass (kişi başı gecelik 5 SF) almayı düşünün.

Saas-Fee Dom (Katedral)

Saas-Fee, 13'ü 1320 metreden fazla olan Mischabel adlı bir dağ çemberinin kalbindedir. Bunların arasında tamamen İsviçre topraklarındaki en yüksek dağ Dom (14.908 feet) bulunmaktadır.

Saas Fee Eis Pavillon

Saas Fee Eis Pavillon (Eis Köşkü)

Eis Pavillon, büyüleyici yapıyı bir takım kitch ile birleştirir ve dünyanın donmuş yüzeyinin altına bakmanızı sağlar. Buz paketinin 25 feet altında, kavernöz tesis buzul oluşumları içinde gerçeküstü, donmuş ortamın etkileyici bir görünümünü sağlar. Bir palto veya kazak getir - kelimenin tam anlamıyla donuyor. Buz heykelleri, glakyoloji ve yarık kurtarma hakkında sergiler ve hatta meditasyon, konserler ve sanat gösterileri için şapel benzeri bir oda var. Eis Pavillon'a ulaşmak için, dünyanın en yüksek yeraltı fünikülerine geçmeden önce Alpin Express veya Felskinn teleferiğini Felskinn'e götürün (kendinizi yükseklikte bir değişim için hazırlayın).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder