6 Şubat 2020 Perşembe

Kopenhag Gezi Rehberi

Kopenhag Hakkında

kopenhag


Kuzey Avrupa'nın önde gelen başkenti İskandinavya'nın en fantastik şehri ve Avrupa'nın en dinamik bölgesi olan Qresund Bölgesi'nin merkezidir. Şehir, özel bir kraliyet dokunuşuyla Avrupa'nın en eski başkentlerinden biridir - Danimarka'daki monarşi dünyanın en eski başkentidir.

Büyüleyici mimarisi nedeniyle, birçok park, gurme restoranı ve diğer turistik yerler Kopenhag çok popüler bir yerdir. Kopenhag, yaşanabilirlik, sürdürülebilirlik ve diğer faktörler için çeşitli kuruluşlar tarafından en iyi şehir seçildi. Kopenhag'da neyin önemli olduğunu biliyoruz ve en büyük konserler, gösteriler ve diğer etkinlikler hakkında bilgi sahibiyiz. Ayrıca Kopenhag ziyaret ederken ne yiyecek ve içecek öğrenin. Konaklamaya mı ihtiyacınız var? Sorun değil! Kopenhag'deki oteller ve hosteller için az çok eksiksiz bir rehberimiz var. Mesafe, fiyat, popülerlik ve diğer özelliklere göre sıralayarak doğru oteli bulabilirsiniz. 

Kopenhag Yapılacaklar Listesi

kopenhag



Kongens köyü olarak da bilinen Kopenhag, dolaşmak için güzel limanlara ve Belediye Binası Meydanı'ndan Kongens Nytorv'a uzanan ünlü yaya gezinti yoluna (Stroget) sahiptir. Çok sayıda mağaza, büyük alışveriş merkezi, restoran ve kafe bulunmaktadır. İnsanların tahtları arasında, ara sıra iyi bir tiyatro veya sokak müzisyeni bile bulabilirsiniz. Birçok kişi ünlü Tivoli eğlence parkını veya Kopenhag Hayvanat Bahçesi'ni (Zoolojik definatley) ziyaret etmek için Kopenhag'a gider. 

kopenhag


Sound'da, Öresund Köprüsü'nün yanında, Kuzey Avrupa'nın en büyük akvaryumu olan Mavi Gezegen (Danimarka Ulusal Akvaryumu) ​​bulacaksınız. Popüler eğlence parkı "Bakken" veya Dyrehavsbakken şehrin kuzeyinde yer almaktadır. Bu park 1583 yılında açılmıştır ve dünyanın en eski eğlence parkı olarak kabul edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder