23 Ocak 2020 Perşembe

Obidos Rehberi

Obidos Buda Eden

Obidos Buda Eden

Estbidos'un yaklaşık 10 dakika güneyinde, kırsal Estremadura'da bulacağınız son şeyden, bu peyzajlı "Barış Bahçesi", 2001 yılında Bamiyan'ın dev Budalarından Afganistan Taliban'ın yıkımından esinlenmiştir. burada çoğaltılır. Çeşitli şekil ve büyüklükteki Budalar çimler ve çevresindeki ormanların yanı sıra Çin'in eski Terracotta Ordusu'ndan oyulmuş kapılar, ejderhalar ve yüzlerce figürün yanı sıra. Önde gelen çağdaş sanatçıların heykelleri de var. Her şey hakkında dolaşmak ve ilham almak için güzel bir yer yapar. İyi Portekiz yemekleri sunan bir kantin (Asya sizi büyülerse, arabayla beş dakika uzaklıkta olan Supatra, zevkinize daha fazla olabilir) ve bitişik QuintadosLoridos mülkünden şarap satan bir dükkan var. Tatiller (en az altı kişi) hafta içi düzenlenebilir. Edenbidos'tanBuddha Eden'e ulaşmak için Carvalhal çıkışına girin ve işaretleri takip edin; A8'in dışında. 

Obidos Santa Maria Kilisesi

Obidos Santa Maria Kilisesi

17. yüzyıl sanatçısı Josefa de Obidos, kasabaya küçük bir çocuk olarak geldi ve 1684'te ölümüne kadar burada yaşadı. Çalışmalarının bir kısmını, 8. yüzyılda bir Visigoth tapınağı olan azulejo kaplı Aziz Mary Kilisesi'nde görebilirsiniz. yüzyıl. Kilise RuaDireita'nın bir meydanında. Hemen yanındaki kapı, yerel sanatçı ve tiyatro tasarımcısı Abílio de Mattos e Silva'nın çalışmalarına adanmış küçük ve şirin bir müzedir.

Obidos Uluslararası Piyano Haftası

Uzun süredir devam eden ObidosUluslararası Piyano Festivali, iki haftalık en kaliteli piyano müziğinin yanı sıra yeni yetenekler için ustalık dersleri sunuyor. Konserler, kasabanın ana kapısı tarafından kompakt Casa da Música'da sahnelenir ve - ve kasabanın küçük boyutu göz önüne alındığında, konaklamanız sırasında bir yıldız sanatçıyla omuzlarınızı ovuşturmaya son verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder